sm md lg xl

Vilka vi är

Vår historia började på 1950-talet när Salénrederierna i Göteborg startade ett ”supportbolag” till sin egen kärnverksamhet. Idag utvecklar, marknadsför, installerar och servar vi produkter och system för brand- och gassäkerhet, både till land och till sjöss. Vi hjälper kunder i hela Sverige från våra kontor i Malmö, Helsingborg, Göteborg och Stockholm.

Vi är certifierade av SBSC, Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering AB.

Vad vi gör

Consilium Safety är specialister inom brand-, gas- och utrymningslarmsystem för sjöfart, olje- och gasindustrin, fastigheter och transporter. Våra säkerhetssystem skyddar människor och värden i såväl förskolor som stora komplexa byggnader för sjukvård och industri.

Ingen byggnad är för liten eller för stor för våra system. Så tveka inte att kontakta oss för en lösning skräddarsydd för dina behov!

Ett smartare säkerhetssystem

Undvik onödiga resor och hantera alla dina brand-, gas- och sprinklerenheter på distans med hjälp av dator eller telefon. Med CS Connect+ kan du utföra tester och inspektioner som om du var på plats. Förutom möjligheten att fjärransluta så hittar du också checklistor, journaler, användarmanualer, automatgenererade rapporter och loggar direkt i systemet.

Läs mer om CS Connect+

Våra varumärken

RCF, Securiton, C-TEC, Cranford Controls, Milleteknik, FFE Limited, SellPower, and Ei-Electronics

Våra produkter

Våra tjänster

CSS Production

Utveckling och tillverkning av allt inom elektronik.

Kundportalen

Du hittar mer information i vår kundportal 

Kontakta oss