sm md lg xl

Fire- and Safety technician

Location: Gothenburg, Sweden

Consilium Safety Group är en av världens ledande tillverkare av produkter och säkerhetssystem för brand- och gasdetektion, inom marin-, olja- & gas-, transport- och byggsektorn. Företaget startade 1912 med hastighetsloggar och vi är idag ett internationellt företag som drivs framåt av innovation. Vi är 750 anställda och vi finns med 50 kontor runt om i världen.

Sedan bolaget grundades har företagets  huvudsakliga mål varit det samma – att rädda liv. Vi strävar etfter att vara ett Great place to work och vi drivs framåt av våra grundvärderingar ’One global team’, ’We deliver’ och ’We take responsibility – I take initiative’. Vår företagskultur präglas av en varm och familjär atmosfär där individen får stå i fokus.

Den du är

Vi söker dig som är en ambitiös, ansvarstagande och kunskapstörstande. Consilium Safety Sweden befinner sig just nu i en expansiv fas och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter utmed resans gång.

Du tycker om att arbeta självständigt och tycker om att ha personlig kontakt med kunder och leverantörer. Vidare har du el-/teleteknisk gymnasieutbildning inriktning svagström eller motsvarande. Goda kunskaper i brand- och säkerhetssystem ses som en merit. God datavana likaså. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som el-/teletekniker eller servicetekniker. B-körkort ser vi givetvis som en självklarhet.

Den vi söker

Tjänsten som brand- och säkerhetstekniker hos Consilium Safety Sweden består i huvudsak av driftsättning, programmering, service och avprovning på både befintliga och nya installationer. Arbetet är omväxlande med kundkontakter och varierande arbetsuppgifter i en avancerad teknisk miljö.

Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i din karriär och som drivs av teknik och problemlösning. Du utgår från vårt kontor på i Göteborg och arbetar inom region Väst. Till din hjälp har du ett erfaret, kompetent, positivt team och du kommer från dag ett att bli en betydelsefull kollega.

Vi erbjuder

  • En utvecklande tjänst i ett väletablerat säkerhetsföretag.
  • Goda karriärmöjligheter, där du får möjlighet att utvecklas både professionellt och som individ.
  • Finfina arbetsvillkor.
  • Ett entreprenörsdrivet företag med fokus på nöjda kunder och tillväxt
  • En flexibel, kreativ och utvecklande arbetsmiljö.

Att arbeta på Consilium innebär att dela en gemensam kultur. Våra värderingar handlar om att ge och ta ansvar, alltid hålla kunden i fokus, vara transparent i vad du gör, ha en hög arbetsetik och samarbeta i korsfunktionella project

Kontaktuppgifter och ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.
Mejla din ansökan till christoffer.edgren@consiliumvast.se

För mer information om tjänsten ring Christoffer Edgren, 0708 34 28 95