sm md lg xl

General Manager

Location: Stockholm, Sweden

Vi söker en affärsinriktad ledare som vill vara med och fortsätta utveckla Consilium Säkerhet Öst inom marknadsområdet Stockholms län. Du ska som General Manager utveckla organisationen, medarbetare och ledare så att arbetssättet är skalbart för en ökad tillväxt och lönsamhet.

Som General Manager på Consilium Säkerhet Öst förväntas Du aktivt delta i det dagliga arbetet med att leda och strukturera samt driva på det strategiska försäljningsarbetet och den fortsatta expansionen. Du förväntas fortsätta utveckla ett processorienterat kommunikativt arbetssätt och agera som vägledare och stöd för ansvariga inom försäljning och leverans. Du säkerställer resultatuppföljningen genom metodisk uppföljning så att mål uppnås eller överträffas. Din förmåga att säkerställa lönsamheten i de projekt som drivs kombinerat med att mycket god kundnöjdhet är avgörande för rätt person i detta uppdrag.

Den vi söker
För detta uppdrag  söker vi dig med god erfarenhet från brandskyddsbranschen alternativt från byggbranschen eller närliggande branschområden. Du har dokumenterad erfarenhet som ledare/chef med kostnads & intäktsansvar. Alternativt har du arbetat med försäljning mot byggbranschen gärna inom el eller säkerhet och kan visa på framgång och affärsmässighet. Eventuellt kommer du från en liknande roll som försäljningschef, affärsområdeschef eller har nu en vilja att ta ett nästa steg i din karriärutveckling som General Manager.

Som ledare är du en målmedveten entreprenör, aktiv och synlig i hela organisationen. Du är en skicklig kommunikatör med förmåga att skapa delaktighet och en kultur där man återkopplar till varandra och till kunderna. Vi har alltid fokus på våra kunder och våra leveranser men för att hålla hög kvalitet kräver det din förmåga att ha kontroll över bolagets situation, att prioritera mellan olika möjligheter och att fatta beslut. För att lyckas med vår planerade tillväxtresa blir din förmåga att skapa en presterande kultur av stor betydelse. Om du dessutom har Affärsmannaskap, Ledarskap och Administrativ erfarenhet är du rätt person. Placeringsorten är Stockholm.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Anne Palmgren, mobil: +46 707 127222. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!